Alles wat je moet weten over Back to School 2024

Één keer knipperen met je ogen en de zomervakantie is alweer voorbij. Helaas staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur. Wellicht sta je nog niet te springen om terug de schoolbanken in te gaan. Gelukkig kunnen wij deze periode wel flink wat leuker maken met de Back to School deals. Want wie wordt er nu niet blij van kortingen tot wel 60% op dé beste school essentials?! De aanbiedingen lopen van 12 augustus t/m 09 september 2024 en in dit artikel vind je alle informatie over deze fantastische Back to School aanbiedingen.

Wat is Back to School?

Begin september is de periode dat de meesten weer naar school gaan. De lessen gaan weer van start en we pakken ons normale ritme weer op. Dit is dan ook de periode waarin de meesten hun schoolspullen weer eens goed onder de loep nemen en besluiten welke spullen aan vervanging toe zijn en welke spullen er nog ontbreken om het nieuwe schooljaar goed van start te kunnen gaan. Daarom geven veel winkels mooie kortingen op schoolartikelen met de Back to School deals. Zo ben jij, zonder al te veel geld uit te geven, weer helemaal ready om het nieuwe schooljaar te starten!

Wat te verwachten tijdens Back to School 2024?

De Back to School acties staan vaak in het teken van alles wat je nodig hebt om er een fantastisch schooljaar van te kunnen maken. Zo is een goed werkende laptop tegenwoordig onmisbaar op school. Huiswerk en projecten zijn vaak allemaal digitaal en zelfs notities maken tijdens de lessen is met een laptop veel makkelijker en sneller. Daarom zijn er tijdens de Back to School acties veel laptops in de aanbiedingen. Denk hierbij aan Chromebooks en Windows laptops van merken als Lenovo, Acer en Asus. Daarnaast zijn er ook Apple Back to School 2024 deals aanwezig, waardoor jij een fantastische MacBook in huis haalt met een mooie korting.

Mocht je nu graag notities willen maken tijdens de lessen en eenvoudig digitaal je huiswerk willen maken, maar niet een groot apparaat zoals je laptop op je tafel willen hebben staan of mee willen sleuren? Dan is een tablet een hele mooie oplossing. Deze kun je dan ook zeker vinden tussen de Back to School deals. Net zoals een goede (noise cancelling) koptelefoon, computers, printers en smartphones

Genoeg gestudeerd en toe aan ontspanning? Ook daar komen de Back to School deals van pas. Er zijn namelijk genoeg gaming deals te vinden met mooie kortingen op games en gaming accessoires. 

Naast elektronica vind je tijdens de Back to School acties ook mooie kortingen op fashion artikelen. Denk hierbij aan een rugzak om al je spullen mee naar school te nemen, maar ook zeker aan toffe outfits om je weer helemaal zelfverzekerd te laten voelen. 

Waar wij naar uitkijken dit jaar 

Er zijn een groot aantal winkels die meedoen met de Back to School deals. Dat is natuurlijk fantastisch! Echter zijn er wel een aantal specifieke winkels waar we naar uitkijken voor de Back to School 2024 deals. Zo staan Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en wehkamp er om bekend om fantastische kortingen aan te bieden op kwalitatieve producten. Ook kijken we erg uit naar de vele Apple Back to School 2024 deals.

Advies van Niels

Niels Leendertse, aanbiedingen specialist van BlackFridayNederland.nl: Als student kan je bij een groot aantal webshops profiteren van extra studentenkorting, ook op afgeprijsde items. Bij aanschaf van een nieuwe laptop of telefoon kan je hiermee tot wel €100 of meer besparen.”

Veelgestelde vragen over Back to School

Wanneer vindt Back to School elk jaar plaats?

De Back to School acties gaan meestal van start een week voordat de eerste regio weer naar school gaat. Meestal verschilt de start van het nieuwe schooljaar namelijk tussen regio noord, midden en zuid. Dit jaar begon regio zuid als eerste, namelijk op 18 augustus 2024. De laatste regio die weer van start ging met het nieuwe schooljaar is regio noord, op 1 september 2024. Ook lopen de acties nog een week door nadat de laatste regio van start is gegaan. De Back to school 2024 acties lopen daarom van 12 augustus t/m 09 september. De data voor aankomende jaren zijn:

  • 11 augustus t/m 08 september 2025;
  • 10 augustus t/m 07 september 2026;
  • 15 augustus t/m 12 september 2027.

Welke winkels hebben Back to School aanbiedingen in Nederlands?

Er zijn veel verschillende soorten winkels die meedoen met Back to School acties. Vaak doen de grote winkels mee, zoals Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en wehkamp. Maar ook laptopmerken zoals HP, Lenovo en Acer zijn vaak van de partij. Verder kun je ook denken aan winkels zoals Nike en Samsung. Benieuwd naar alle deelnemende winkels? Check dan ons volledige winkeloverzicht gedurende de Back to School periode!

Misschien vind je dit ook interessant