Alles wat je moet weten over de Amazon Prime Deal Dagen 2024

7 oktober 2024 15:30
Niels Leendertse

De Amazon Prime Deal Dagen is een groot korting event van Amazon waarbij de webshop scherpe deals aanbiedt op een breed scala aan producten. De aanbiedingen zijn alleen geldig voor Prime leden. Mocht je nog geen Prime membership hebben, niet getreurd. Je kunt gebruik maken van een proefperiode van 30 dagen, dus wanneer je deze inzet in de periode van de Prime Deal Dagen geniet jij ook van hoge kortingen. De tweede Amazon Prime Deal Dagen editie van 2024 valt op 8 en 9 oktober.

Wat zijn de Amazon Prime Deal Dagen?

De Amazon Prime Deal Dagen zijn oorspronkelijk in het leven geroepen onder de naam Prime Days om samen met Prime leden de 20e verjaardag van Amazon te vieren, namelijk op 15 juli 2015. Dit was zo’n groot succes dat het een terugkerend evenement is geworden. In 2015 en 2016 duurde Prime Day 24 uur. In 2017 duurde Prime Day al 30 uur. In 2018 36 uur. En in 2019 waren de deals maar liefst 48 uur geldig én deed Nederland voor de allereerste keer mee. Tot op de dag van vandaag wordt Prime Day altijd twee dagen lang gevierd, ook in Nederland. Daarbij komt dat vanaf 2022 Prime Day zelfs twee keer per jaar gevierd wordt! Dit gebeurt vaak midden juli en midden oktober. Zo viel de eerste Prime Day editie van 2024 op 16 en 17 juli.

Overzicht van data van voorgaande edities:

  • 16 en 17 juli 2024
  • 10 en 11 oktober 2023
  • 11 en 12 juli 2023
  • 11 en 12 oktober 2022
  • 12 en 13 juli 2022
  • etc.

Wat te verwachten tijdens de Amazon Prime Deal Dagen 2024

De Amazon Prime Deal Dagen staan voornamelijk bekend om hoge kortingen op elektronica van topmerken. Denk hierbij aan koptelefoons en oortjes, gaming artikelen zoals monitoren en games en smart watches. Maar ook aan topmerken zoals Philips, LEGO, Samsung, Sony, Bose en Garmin. Kortom, grote kans dat er een fantastisch product afgeprijsd gaat zijn.

Niels zijn advies

Niels Leendertse, aanbiedingen specialist van BlackFridayNederland.nl: “Tijdens de Prime Deal Dagen profiteer je van hoge kortingen op een uitlopend assortiment van producten. Denk hierbij niet alleen aan elektronica, maar ook alles voor het huishouden of de lekkerste chips. Loop dus vooral eens een rondje door je huis en profiteer optimaal van de Prime Deal Dagen door bijvoorbeeld ook je schoonmaakartikelen weer aan te vullen.”

Veelgestelde vragen over de Amazon Prime Deal Dagen

Welke dagen zijn de Prime deal Dagen 2024?

De Prime Deal Dagen vallen dit jaar op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober. 

Moet je perse Prime-member zijn?

Ja, helaas is dit wel een vereiste. Echter, mocht je nog geen lid zijn kun je gebruik maken van de 30 dagen proefperiode. Wanneer je deze inzet rondom 8 en 9 oktober, kun jij alsnog genieten van de scherpe Prime Deal Dagen deals zonder vast te zitten aan een abonnement. 

Hoeveel kost Prime in Nederland?

Een Prime abonnement in Nederland heb je al vanaf €4,99 per maand. Deze kun je opzeggen wanneer je wilt.

Misschien vind je dit ook interessant

Niels Leendertse

Niels is dé deal specialist bij BlackFridayNederland.nl. Met een scherp oog voor de meest beste aanbiedingen, is hij dé man achter het vinden van de allerbeste Black Friday aanbiedingen. Zelf heeft hij de afgelopen jaren geen enkele elektronica aankoop gedaan zonder hierbij een fikse korting te scoren. Nu deelt hij als deal specialist zijn expertise met de bezoekers van BlackFridayNederland.nl, zodat ook jij kunt profiteren van de scherpste deals.  Dankzij Niels haal jij het meeste uit de Black Friday-periode!

Expertise

Niels is gespecialiseerd in het selecteren van topdeals voor:

  • Gaming
  • Apple
  • Audio & Hifi
  • Smartphones
Meer over Niels Leendertse