Dit zijn de beste Amazon Prime Deal Dagen 2024 deals op een rij!

de beste Amazon Prime 2024 deals
8 oktober 2024 09:00
Niels Leendertse

Het is zover, de Amazon Prime Deal Dagen deals zijn van start! Vandaag en morgen, 8 en 9 oktober 2024, kun jij als Prime lid genieten van de exclusieve deals bij Amazon. Wij hebben ze alvast voor je bekeken en hebben de beste deals voor jullie geselecteerd. Lees in dit artikel welke aanbiedingen dit zijn.

Ben je (nog) geen Prime-lid maar wil je toch kunnen profiteren van de aanbiedingen? Maak dan gebruik van de actie waarbij je de eerste 30 dagen gratis gebruikmaakt van het Prime abonnement. Na die 30 dagen betaal je slechts 4,99 per maand en geniet je van onbeperkt gratis & snelle leveringen, Prime series en video’s, gaming en meer. Dit abonnement is elk moment opzegbaar.

Deals in dit artikel

Apple AirPods Pro 2 met Noise Cancelling voor € 222 (20% korting)

Geloof het of niet, maar de AirPods Pro 2 zijn enorm lekker afgeprijsd bij Amazon. Met de AirPods Pro 2 kun je genieten van fantastisch geluidskwaliteit, zonder storend geluid van buitenaf door de actieve ruisonderdrukking, ook wel Noise Cancelling genoemd. De oortjes zijn voorzien van de H2-chip, waardoor ze een verbeterde geluids- en belkwaliteit hebben. Ze hebben een batterijduur van 6 uur, inclusief Noise Cancelling ingeschakeld, en zelfs tot 30 uur wanneer je ze tussendoor oplaadt met de case. Daarnaast komen de Apple oortjes met dopjes in vier verschillende maten, waardoor de oortjes zeker comfortabel in je oren passen.

De AirPods Pro 2 zijn normaliter €279, maar zijn nu dus verkrijgbaar voor maar €222. Dit betekend dat je geniet van maar liefst 20% korting!

Bose QuietComfort Ultra Draadloze Noise cancelling koptelefoon voor €329,95 (34% korting)

Deze fantastische Bose bluetooth koptelefoon met over-ear design én actieve ruisonderdrukking is een perfecte aankoop tijdens de Amazon Prime Deal Dagen. De koptelefoon is voorzien van Immersive Audio waardoor je je helemaal kunt laten meeslepen door je muziek of filmgeluid. Verder heeft de koptelefoon ook een microfoon die het achtergrondgeluid weg filtert, zodat jij zorgeloos kunt bellen. Het design van de koptelefoon staat in het teken van luxe en comfort. Hij ziet er niet alleen gestroomlijnd uit, ook zit hij super comfortabel rond je oren en op je hoofd. De batterijduur is 24 uur en 18 uur wanneer je de Immersive Audio aan hebt staan.

De originele prijs van deze Bose QuietComfort Ultra Draadloze koptelefoon (zwart) is €499,95, maar vandaag haal jij hem in huis voor maar liefst €329,95. Dit komt neer op een mooie korting van 34%.

eufy Security S220 SoloCam voor 74 (43% korting)

Al een tijdje op zoek naar een beveiligingscamera voor je huis waardoor je je helemaal veilig voelt wanneer je op pad bent én thuis bent? Dan is bij deze die zoektocht tot een succesvol einde gekomen. Tijdens de Amazon Prime Deal Dagen haal jij namelijk de eufy Security S220 SoloCam met 43% korting in huis! Deze security cam is voorzien van draadloos opladen d.m.v. zonne-energie, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de accu. Ook is hij voorzien van infraroodleds waardoor je zowel overdag als snachts duidelijke beelden hebt. En wanneer je de camera verbindt met de Homebase 3 krijg je waarschuwingen wanneer er bekenden of onbekenden in uw voor- of achtertuin zijn. Bovendien is hij eenvoudig te installeren, heeft hij geen verborgen maandelijkse kosten en is hij weerbestendig. Kortom, dé security camera om je huis mee te beveiligen.

Zoals we al aangegeven hebben ontvang je door de Amazon Prime Deal Dagen maar liefst 43% korting op het originele bedrag van €129, waardoor je nog maar €74 betaalt. Wees er snel bij voordat de actie is verlopen!

eufy Clean L60 Robot Vacuum Cleaner with Self-Empty Station voor €249 (29% korting)

We geven het toe, stofzuigen is niet de leukste activiteit die je je kunt bedenken. En soms heb je nu eenmaal geen tijd om naast je werk en sociale leven óók nog je huis goed te onderhouden. No worries, de eufy Clean L60 Robot Vacuum Cleaner is daar de perfecte oplossing voor. Deze robot stofzuiger met Ultra-Strong 5000 Pa Suction zorgt er voor dat jouw vloer spik en span is. Geen enkel haartje, broodkruimeltje of stofje blijft achter. Daarnaast hoef je je ook niet druk te maken over het legen van de stofzuiger na elke beurt of alle haren die wellicht achterblijven in de borstel. Het station van de robot stofzuiger zorgt er namelijk voor dat dit allemaal gebeurt en is voorzien van een 2,5L zak. Hierdoor hoef je slechts om de 60 dagen deze zak te vervangen. Dus laat de eufy Clean L60 Robot Vacuum Cleaner het vuile werk doen zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

De verkoopprijs van de eufy Clean L60 Robot Vacuum Cleaner is €349, maar met de Amazon Prime Deal Dagen korting van 29% haal jij hem in huis voor slechts €249.

Philips Essential Airfryer XL – 6.2 L voor 109,99 (21% korting)

Een extra grote airfryer voor het hele gezin, hoe handig is dat! Met een pan inhoud van maar liefst 6,2 liter maak je in deze fantastische Philips Airfryer vijf voortreffelijke porties klaar. Hij kan bakken, braden, grillen en zelf opwarmen. Zo zet je zonder al te veel moeite en tijd een gezonde maaltijd op tafel, zonder je hele keuken op stelten te zetten. Hoe zit het dan met het onderhoud? Dit gaat ook moeiteloos, aangezien de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Zo blijven er weinig argumenten meer over om niet zelf een voedzame maaltijd in elkaar te steken.

De adviesprijs voor de Philips Essential Airfryer XL – 6.2 liter is €139,99, maar jij haalt hem nu in huis voor maar €109,99. Dus na twee keer ‘koken’ ipv eten bestellen voor het hele gezin heb je het er al uit!

De Amazon Prime Deal Dagen LEGO aanbiedingen

Er zijn een aantal LEGO aanbiedingen die we graag willen uitlichten. Dit zijn de beste LEGO deals:

LEGO Technic Mercedes-Benz 500 Professional Line voor €189,89 (24% korting)

Haal vandaag ’s werelds meest geliefde offroad auto, de Mercedes-Benz 500, in huis voor een kleine prijs. Helaas hebben we het niet over de daadwerkelijke auto… Maar wel over het legendarische bouwpakket voor volwassenen van LEGO. Bouw deze fantastische modelauto, terwijl je de auto tot in details leert kennen. Van de 6-cilinder lijnmotor en versnellingsbak tot het authentieke interieur, je ziet het allemaal voorbijkomen in het bouwproject. Kortom, een spectaculair item om in huis te halen en mee aan de slag te gaan.

Dit LEGO Technic bouwpakket wordt normaal verkocht voor €249,99, maar met de Amazon Prime Deal Dagen is hij met 24% korting voor €189,89 voor jou. Dus waar wacht je nog op!?

LEGO Technic McLaren P1 hypercar Bouwpakket voor €326,99 (27% korting)

Niet helemaal overtuigt door de Mercedes-Benz 500, maar wel fan van een auto bouwpakket? Dan is dit Technic McLaren P1 Hypercar bouwpakket een perfecte optie. Je bouwt niet zomaar het frame van de auto, maar ook de V8-zuigermotor, de versnellingsbak met 7 versnellingen, de verstelbare achtervleugel en het hele interieur. Het is alsof je de daadwerkelijke auto echt helemaal van binnen en buiten leert kennen. En dat terwijl je er niet voor de deur uit hoeft. Wees gerust, het bouwpakket komt ook met hele heldere en duidelijke instructies. 

De originele prijs voor het LEGO Technic McLaren P1 hypercar bouwpakket is €499,99 en vandaag profiteer jij van maar liefst 27% korting, waardoor hij nog maar €326,99 kost!

LEGO 76389 Harry Potter Zweinstein Geheime Kamer voor €99,99 (33% korting)

Gelukkig zijn er niet alleen LEGO bouwpakketen voor volwassenen scherp afgeprijsd. Amazon heeft ook aan de LEGO liefhebbers van 9 jaar en ouder gedacht met het Harry Potter Zweinstein Geheime Kamer bouwpakket. Niet alleen zijn ze hierdoor actief bezig en weg van digitale schermen, ook bevordert dit creatief denken. Het Harry Potter kasteel heeft twee verdiepingen en is voorzien van enorm leuke details, zoals een geheime ingang van de basilisk slang en de basilisk slang zelf met een bewegend hoofd. Ook zijn er 10 mini Harry Potter figuren inbegrepen waardoor ze na het bouwplezier ook met het kasteel zelf kunnen spelen.

Wil jij dit fantastische Harry Potter LEGO pakket voor je kinderen of nichtjes/neefjes in huis halen? Geniet dan vandaag van 33% korting waardoor de normale prijs van €149,99 zakt naar €99,99.

LEGO 10316 Icons THE LORD OF THE RINGS: RIVENDELL voor 424,99 (15% korting)

Het houdt niet op met de scherpe LEGO aanbiedingen! Amazon heeft namelijk deze grote set van The Lord of the Rings voor volwassen ook enorm lekker afgeprijsd. Met dit bouwproces kun je helemaal opgaan in Rivendell voor de Raad van Elrond. Het huis van Elrond is helemaal aangekleed en voorzien van leuke details. Ook krijg je er 15 LOTR minifiguren bij. De set heeft 6167 onderdelen, maar laat dat je niet overweldigen. Met de overzichtelijke en duidelijke bouwinstructies kun jij ontspannen genieten van de magische wereld van Lord of the Rings.

LEGO The Lord of the Rings Rivendell koop je normaal voor €499,99, maar tijdens de Amazon Prime Deal Dagen krijg je 15% korting waardoor je nog maar €424,99 betaalt. Haal hem dus snel in huis en beleef LOTR in je eigen woonkamer.

LEGO Icons IJsvogel Model voor €32,99 (34% korting)

Dit is dan toch de laatste LEGO aanbieding in ons lijstje van de beste Amazon Prime Deal Dagen aanbiedingen. Desalniettemin zeker een aanbieding die de moeite waard is om uit te lichten. De LEGO IJsvogel is namelijk perfect voor volwassenen die een creatieve hobby willen oppakken, maar (nog) overweldigd worden door de grote LEGO bouwpakketten. Daarnaast is de ijsvogel ook nog eens hartstikke leuk om als woondecoratie te gebruiken wanneer hij af is. Ondanks dat het een wat kleiner bouwpakket is, is er alsnog aandacht gegeven aan details. Zo komt de ijsvogel met een vers gevangen vis, zijn het hoofdje en de poten beweegbaar en dient de wateromgeving met riet als standaard. Met andere woorden, een super leuke LEGO bouwset.

De LEGO IJsvogel is tijdens de Amazon Prime Deal Dagen met 34% afgeprijsd van €49,99 naar €32,99. Profiteer nu nog van deze scherpe aanbiedingen!

Niels zijn advies

Niels Leendertse, aanbiedingen specialist van BlackFridayNederland.nl: “Wil je profiteren van extra hoge kortingen, houd de Lightning Deals pagina op Amazon dan goed in de gaten! Hier worden producten tijdelijk uitgelicht met extra hoge kortingen”

Misschien vind je dit ook interessant

Niels Leendertse

Niels is dé deal specialist bij BlackFridayNederland.nl. Met een scherp oog voor de meest beste aanbiedingen, is hij dé man achter het vinden van de allerbeste Black Friday aanbiedingen. Zelf heeft hij de afgelopen jaren geen enkele elektronica aankoop gedaan zonder hierbij een fikse korting te scoren. Nu deelt hij als deal specialist zijn expertise met de bezoekers van BlackFridayNederland.nl, zodat ook jij kunt profiteren van de scherpste deals.  Dankzij Niels haal jij het meeste uit de Black Friday-periode!

Expertise

Niels is gespecialiseerd in het selecteren van topdeals voor:

  • Gaming
  • Apple
  • Audio & Hifi
  • Smartphones
Meer over Niels Leendertse