De beste Back to School deals om je jaar mee te beginnen!

Het is begin september en de zomer is bijna voorbij. Dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe schooljaar gaat weer van start! Een goed begin is het halve werk zeggen ze weleens, dus NU is het perfecte moment om alles in huis te halen om je schooljaar goed van start te gaan. Wellicht ben je nét een beetje over je vakantiebudget gegaan of heeft je laptop het helaas begeven tijdens de vakantie. Met de Back to School deals haal jij die nieuwe laptop, gaming setup, smartphone, tablet en frisse outfit met een mooie korting in huis. Check dus hier alle deals en doe er je voordeel mee!

Bol.com

Een webshop die niet kan missen in het rijtje van Back to School deals is Bol.comZe hebben echt aan alles gedacht, van laptops en smartphones tot alles wat je nodig hebt voor je studentenkamer. Daarnaast weet Bol.com ook als geen ander dat ontspanning essentieel is om productief te kunnen zijn op school. Daarom hebben ze ook mooie kortingen op o.a. televisies en gaming artikelen. De kortingen lopen op tot maar liefst 40%! Kortom, Bol.com heeft hoogstwaarschijnlijk een fantastische deal voor jou in petto wanneer je op zoek bent naar:

Coolblue

Een andere winkel die je zeker niet mag vergeten om te checken voor Back to School deals is Coolblue. Bij Coolblue geniet je namelijk van meesterlijke kortingen die kunnen oplopen tot 35%! Zo ga je met een goed gevoel je nieuwe schooljaar in. Je vindt er fantastische deals op o.a.:

MediaMarkt

Ook MediaMarkt wilt ervoor zorgen dat jij goed voorbereid terug naar school kan gaan. Een goede voorbereiding is vaak al het halve werk, nietwaar? Daarom hebben zij fantastische kortingen tot wel 37% op de beste elektronica, denk hierbij aan:

wehkamp

Ben je naast elektronica ook op zoek naar kleding, woonaccessoires of beautyproducten, dan ben je bij wehkamp aan het goede adres. Ze hebben fantastische deals met kortingen tot wel 60%! Van broodtrommel tot een goede outfit, met wehkamp haal je alles in huis om stralend het nieuwe schooljaar in te gaan, of je nu naar de basisschool gaat of de universiteit. Je vindt hier o.a. korting op:

Advies van Niels

Niels Leendertse, aanbiedingen specialist van BlackFridayNederland.nl: Als student kan je bij een groot aantal webshops profiteren van extra studentenkorting, ook op afgeprijsde items. Bij aanschaf van een nieuwe laptop of telefoon kan je hiermee tot wel €100 of meer besparen.”

Laptop deals (met o.a. Apple MacBooks)

Een van de meest voorkomende producten als het gaat om Back to School deals zijn laptops. Dit is natuurlijk een onmisbaar product als het gaat om studeren. Helaas gaan ze niet levenslang mee en zijn ze om de zoveel jaar aan vervanging toe. Met de Back to School deals haal jij voor een mooie prijs een gloednieuwe laptop in huis. Denk hierbij aan Chromebooks en Windows laptops, maar ook zeker Apple MacBooks. Het komt niet vaak voor dat Apple producten afgeprijsd worden, dus pak er zeker je voordeel mee.

  • APPLE MacBook Air (2024) Middernacht, 13.6 inch, 256 GB → 15% korting

  • LENOVO IdeaPad Slim 5, 14 inch, 512 GB → 18% korting

  • SAMSUNG Galaxy Book4 Zwart, 15.6 inch, 512 GB → 23% korting

  • ASUS Vivobook 15 OLED X1505ZA-MA437W, 15.6 inch, 1 TB → 8% korting

  • HP Pavilion 15-eg2758nd, 15.6 inch → 23% korting

Tablet deals

Een laptop is vaak best groot en daardoor soms wat onhandig in de lessen, een tablet is dan een mooie oplossing. Gelukkig zijn deze ook goed afgeprijsd met de Back to School deals. 

  • APPLE iPad Pro (2022), 11 inch, 1 TB → 31% korting

  • APPLE iPad Air (2022), 10.9 inch, 64GB → 15% korting

  • Samsung Galaxy Tab A9, 8.7 inch, 64GB → 24% korting

  • Lenovo Tab P12,12.7 inch, 128GB → 17% korting

  • Apple iPad Pro (2024), 11 inch, 256GB → 4% korting

Koptelefoon deals

Tijdens het studeren is het van belang om je goed te kunnen focussen. Soms ben je in ruimtes waar de geluiden om je heen je erg af kunnen leiden. Een goede koptelefoon met bijvoorbeeld noise cancelling komt dan goed van pas. Koptelefoon op, focus muziek aan en je huiswerk is binnen no-time af!

  • Sony WH-1000XM5 Noise Cancelling → 26% korting

  • Apple AirPods (3e generatie) met Lightning-oplaadcase → 12% korting

  • Apple AirPods Pro (2e generatie) met MagSafe-oplaadcase (USB‑C) ​​​​​​​→ 16% korting

Gaming deals

Ontspanning is ook belangrijk om goed te kunnen presteren op school. Daarom zijn er vele gaming aanbiedingen te vinden met de Back to School deals. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe console, games of gaming accessoires? Dan is de Back to School periode het perfecte moment om deze aan te schaffen!

  • HyperX Cloud III Wireless Gaming Headset → 44% korting

  • Gaming chair Corsair T3 Rush → 18% korting