Dit zijn de beste MediaMarkt Super Sale 2024 deals op een rij!

Ben jij op zoek naar de beste deals van deze week? Zoek dan niet verder, je hebt ze bij deze gevonden. MediaMarkt heeft deze week namelijk Super Sales! Dit houdt in dat je kunt profiteren van enorm veel kortingen tot wel 51%. Met name Samsung en Dyson producten zijn erg mooi afgeprijsd. De aanbiedingen lopen van 9 september t/m 19 september 2024. Check dus snel dit hele artikel en bestel nog vóór 23:59, dan heb je het morgen in huis.

Deals in dit artikel

Hierboven zie je een overzicht met de, volgens ons, beste deals van de MediaMarkt Super Sale 2024. Verder in het artikel vind je meer specifieke informatie per deal.

Samsung Galaxy Tab S9 Plus – 12.4 inch – 256 GB – Zwart – Wifi voor €799,-

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe tablet, dan raden wij jou de Samsung  Galaxy Tab S9 Plus aan. Met zijn Dynamic AMOLED 2X scherm kun je genieten van de scherpste en helderste kleuren ooit. Daarnaast is dit beeldscherm fijn voor je ogen en straalt het minder blauw licht uit dan anderen. Ook is deze tablet de eerste die water en stof resistent is. Met andere woorden, een fantastische tablet om in huis te halen. Zeker met de mooie aanbiedingen tijdens de MediaMarkt Super Sale. De originele prijs van deze tablet is namelijk €987,-, maar met deze deal bestel jij ‘m voor maar €799,-. Dit komt neer op een mooie korting van 19%.

Dyson V15 Detect Absolute 2023 voor €588,–

De Dyson V15 is een steelstofzuiger inclusief kruimeldief. Deze steelstofzuiger staat bekend om zijn kracht, intelligentie en veelzijdigheid. Met een volle batterij heb je maar liefst 60 minuten constante zuigkracht. Verder bevat de kop van de steelstofzuiger een lichtstraal waardoor zelfs het kleinste stofje zichtbaar wordt. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je met de Dyson V15 Detect Absolute je huis grondig hebt gereinigd. Normaliter kost deze Dyson steelstofzuiger 799,-, maar vandaag haal jij hem in huis voor maar €588,-. Dit komt neer op een korting van 26%. Wat ons betreft zeker de moeite.

Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 Geel voor €279,-

Mocht je niet zo’n fan zijn van een steelstofzuiger, dan is deze Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 een mooie optie voor je. Dit is een stofzuiger waar je geen stofzakken voor nodig hebt. Ook is het niet nodig om de filters te wassen of vervangen. Kortom, weinig onderhoud. De Dyson Cinetic bevat namelijk 35 cyclonen met trillende uiteinden, waardoor het stof zich niet ophoopt en vervolgens de cyclonen verstopt raken. Daarnaast is de Dyson Cinetic ook zo ontworpen dat de stofzuiger rechtop blijft staan. Super gebruiksvriendelijk dus. Normaal gezien betaal je €399,- voor de Dyson Cinetic Big Ball Multi Floor 2 Geel, vandaag haal jij hem in huis voor maar €279,-. Dit komt neer op een korting van 30%!

Samsung WW90DG6U25LK 6000-serie SuperSpeed Wasmachine (9 kg, 1400 rpm, A) voor €579,-

Naast de Samsung tablet en de twee fantastische Dyson stofzuigers is deze Samsung SuperSpeed Wasmachine in de aanbieding. Wat zo geweldig is aan deze wasmachine dat een wasbeurt tot 70% minder energie verbruikt. Dit kun je eenvoudig controleren met de Al Energy Mode, waar je ook doelen kunt instellen voor je energieverbruik. Dus je bespaart niet alleen bij aanschaf van deze wasmachine deal, maar ook tijdens gebruik. Klinkt als een win-win situatie. Normaal gezien kost deze Samsung WW90DG6U25LK 6000-serie SuperSpeed Wasmachine €749,-, maar met de MediaMarkt Super Sale kost hij nog maar €579,-. Dit komt neer op een korting van 22%.

Dyson Airwrap Complete Long Volumise Multistyler Blauw voor €499,-

Met de Dyson Airwrap Complete Long Volumise Multistyler in huis ga jij nooit meer de deur uit met een ‘bad hairday’. Met de zes verschillende opzetstukken kun je je haar drogen, krullen, stylen, je haar glad maken en opspringend haar verbergen. Dit allemaal zonder je haar te beschadigen met extreme hitte. Kortom, hét beauty apparaat voor elk haartype. Zonder aanbieding kost deze multistyler €549,-, maar met de MediaMarkt Super Sale betaal je nog maar €499,-. Dit komt neer op een korting van 9%.

Advies van Niels

Niels Leendertse, aanbiedingen specialist van BlackFridayNederland.nl: ” Tijdens de Super Sale van MediaMarkt zijn veel witgoed producten en huishoudelijke apparaten scherp geprijsd. Zo bespaar je tot wel 33% op de Dyson stofzuigers of meer dan 20% op je nieuwe wasmachine!”

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar de beste deals, maar vond je in dit artikel niet wat je zocht? Geen zorgen! Bekijk dan onze deals pagina, waar je de beste beste deals van winkels in heel Nederland kunt vinden. Hier staan altijd de meest actuele en voordelige deals op één plek verzameld!