Wat je moet weten over de Gaming Weeks 2024 bij Bol

Wat je moet weten over de Gaming Weeks 2024 bij Bol
14 oktober 2024 12:15
Niels Leendertse

Wat je moet weten over de Gaming Weeks 2024 bij Bol

Wat staat er nog op jouw verlanglijstje betreft je gaming setup? Een nieuwe headset of controller misschien? Of wellicht ben je wel weer eens toe aan een nieuwe game? Wat het ook mag zijn, bij Bol ga je hiervoor geheid een mooie aanbieding vinden! Deze week heeft Bol namelijk de Gaming Weeks waarbij je mooie kortingen kunt vinden op verschillende gaming producten. Ze zijn al van start, dus waar wacht je nog op?

Wat zijn de Gaming Weeks bij Bol?

De Gaming Weeks bij Bol staan, zoals je waarschijnlijk al verwacht, volledig in het teken van gaming artikelen. Van gaming consoles en controllers tot games en zelfs snacks voor in je gaming pauze, tijdens de Gaming Weeks bij Bol ga je hiervoor fantastische deals vinden.

De actie is vandaag, maandag 14 oktober 2024, van start gegaan. Het is niet bekend tot wanneer deze deals geldig zijn, dus wees er snel bij. Verder heeft Bol de Gaming Weeks al eerder gevierd. De vorige editie ging van start op maandag 19 februari 2024 en de keer daarvoor begonnen de Gaming Weeks deals op maandag 20 februari 2023.

Wat zijn de beste deals tijdens de Gaming Weeks 2024? 

We hebben alvast een blik geworpen op de gaming deals en voor jullie een selectie gemaakt van de allerbeste Gaming Weeks deals 2024. Het zijn voornamelijk PlayStation deals die interessant zijn tijdens deze editie. Dit zijn namens ons de beste deals:

Niels zijn advies

Niels Leendertse, aanbiedingen specialist van BlackFridayNederland.nl: “.Tijdens de Gaming Weeks bij Bol profiteer je niet alleen van hoge kortingen op consoles, monitoren en accessoires, maar ook op o.a. Airfryers en Audio. Zo profiteert ook de niet-gamer van de grote game community.”

Veelgestelde vragen over de Gaming Weeks 2024 bij Bol

Welke gaming producten zijn er in de aanbieding?

Tijdens de Gaming Weeks staan echt heel veel gaming artikelen in de spotlight. Denk hierbij aan PlayStation, Xbox en Nintendo accessoires, games zoals EA Sports FC en Call of Duty, maar ook gaming PC’s (en accessoires), laptops en monitors. En dacht je dat dat alles was? Ze hebben zelfs leuke aanbiedingen voor je in petto om je game pauzes naar een hoger niveau te tillen d.m.v. airfryer deals. Kortom, geen enkel gaming product wordt overgeslagen.

Betaal ik verzendkosten?

Tijdens de Gaming Weeks gelden de normale verzendkosten. Dus wanneer je bestelling boven de €25,- is, betaal je GEEN verzendkosten. Is dit wel het geval, dan betaal je slechts €2,99.

Misschien vind je dit ook interessant

Niels Leendertse

Niels is dé deal specialist bij BlackFridayNederland.nl. Met een scherp oog voor de meest beste aanbiedingen, is hij dé man achter het vinden van de allerbeste Black Friday aanbiedingen. Zelf heeft hij de afgelopen jaren geen enkele elektronica aankoop gedaan zonder hierbij een fikse korting te scoren. Nu deelt hij als deal specialist zijn expertise met de bezoekers van BlackFridayNederland.nl, zodat ook jij kunt profiteren van de scherpste deals.  Dankzij Niels haal jij het meeste uit de Black Friday-periode!

Expertise

Niels is gespecialiseerd in het selecteren van topdeals voor:

  • Gaming
  • Apple
  • Audio & Hifi
  • Smartphones
Meer over Niels Leendertse